Annual Dinner Biologi Marin-Tahun 2 (2008)

Aug 21, 2008 - ♛Posted by : homosapiensz at 3:21 PM
 Annual Dinner program kursus ini merupakan yang pertama aku hadiri; iaitu Annual Dinner B.Sc.Marine Biology 2008 (Tahun 2). Semasa ni tak lama sebelum tu aku kena accident. Parut di muka masih ada tanda lagi.



spek pinjam..Terpaksa menahan kuasa spek yang power giler, sakit mata semata-mata untuk mem'poyo'kan gambar ini.

Lokasi :  Primula Beach Resort. (14 mac 2008)...

nasib baik malam tu aku dapat cabutan bertuah dari lecturer aku,...kuang juga la menghadiri Annual Dinner ni.