Window Shopping with BFF..17th Sept...

Sep 18, 2008 - ♛Posted by : homosapiensz at 11:50 AM
*BFF = Best Friend Forever

Semalam di waktu tengahari yang panas tu kitorang pergi ler jejalan kat TTC (Terengganu Trade Center) coz ada Bazar Ramadhan sana...mula2 nak 'warming up' jer..maklum ler bulan puasa..
dlm TTC tu sesak gak ler org...masing2 nk beli pakaian baru, selipar kasut baru, kuih raya...
klu nk membeli tu jimat2 ler skit.....

"ermmm...mana satu ler nk beli ni..?",sofi...hehe..sesajer jer nk window shopping..

rambang mata ker..?? huhu..cam takde semangat je aku tengok barangan smua tu...dah la mahal..takde budget nak beli...(mana lak sponsor ni..?huhu..)


Bazar Ramadhan 2008, Terengganu Trade Center

~~~~~~
Selepas habis sesi 'warming up' kat TTC, kitorang g lak Mydin Mall..ingat untuk 'cooling down" lak..Tapi aircond tak rasa sangat..huhu..kat sana baru kitorang beli barang personal skit....

sblm masuk Mydin utk 'cooling down'..kitorg jln2 tepi mydin tu kat 'bazar rakyat' (kata sofi...)
fuhhhhhh.............!!! sejuk skit rasa...masuk mydin

haaa..dah masuk mydin dah..mcm2 sale..meriah jer nmpk...kitorang ni just window shopping jer..lepas gi mydin duk lepask umah sofi sampai kul6 lebih untuk berbuka sesama...

ni ler barangan yg aku beli..1.kad raya (sentimental value tu....tp tak jupe kad raya kartun..huhu..saper yg bertuah dpt kad raya zaman moden ni erk..),
2.sabun papaya (utk cerahkn kulit..coz kulit aku dh sunburn naik moto..),
3.
Milk shower cream utk refill (klu nak bau aku..bau ler sabun tu..wangiii...hehe),
4.
Deodorants Rexona 4 men, 5.tali pinggang yang ada spikey gitew..

dalam kul6.15 aku & sofi g ler kedai tomyam thai ni dekat umah sofi (tomyam kegemaran sofi...)..nak tunggu berbuka kul 7.07p.m masa tu..lambat gak...aku main game hanset jer "Assassin Creed" sesambil borak2 ngn sofi........


ni anak2 tuan kedai yang comel2...sorang tu albino..jarang jupe org camtu...
"About 1 in 17,000 human beings has some type of albinism, although up to 1 in 70 is a carrier of albinism genes."(http://en.wikipedia.org/wiki/Albinism)

sedia utk meranggos (*makan dgn gelojoh)..agak2 cukup tak lauk banyak ni untuk org..urmm.....

Table for two...minum ice blended durian belanda...kenyang btol makan lauk2 tu..best gak....
sofi tak leh nk makan kenyang2 jd taknk mmbazir makn jer.....