semalam; esok malam, malam ni..??

Oct 31, 2008 - ♛Posted by : homosapiensz at 7:20 AM
geramnyer ngn laptop aku ni...
bru je lepas format..ada lg virus...x dpt nk ym (guna meebo.com jer..)..nk update blog pun rasa mcm blur..blurr..lepas format nk ler instal software..yg penting nk install antivirus pn x dapat..huhu..(arini nk format lg dengan bantuan housemate aku..

*****

MALAM 1 : 29.10.2008

walaupun ujan rintik2..aku g ler umah sofi (as planned) ngn my junior...tp utk last minit ada makan2 skit kat umah member...urmmm..hajat nk karaoke sedikit pudar (nk release tension kata kitorg..-kot..-)

walaupun naik keter pinjam..still MUTU, BERGAYA...
(On the way nk g makan kat umah baru mmber tu..tp xde lak snap pic..urmm)

lepas je balik dari umah baru tu..hajat g karaoke tetap teruskan..
(rasa sedikit pudar semangat nk karaoke tp..stil nyanyi..)
aku dh x tau nk nyanyi lagu per..coz x dpt nk spend masa lama2 pilih lagu....
(kitorg last customer..aku asyk tgk gelagat penjaga kaunter tu je...jd cpt2 le aku nyanyi..

sofi mcm biasa nyanyi lagu Hattan dah 2, 3 lagu lg.....Nic lak jd backup singer...

pheewww.....!!! karaoke kali ni mmg x memuaskan..(to be continue....next nite.)
Mineral water for Nic..
Zappel for Me..
100PLUS for sofi...
(sementara tunggu zack* amik Nic...AARRGGHHH...!! !@#$%^&* btol..)

*******

MALAM 2 : 30.10.2008

keeseokan malamnye dapat le jemputan rumah terbuka raya* kat umah mmber Fais masa kat umah baru bern tu..(Rumah terbuka raya??? dah 1 Zulkaedah/30 Okt..bru je lepas deepavali dh..)
makannnnn...!!!

ntah per benda tu org panggil?? (marfela?? ntah pe kebenda tu...)
sementara tunggu fais kat umah bern....snap..snap...

on the way nk g "umah terbuka tu"
Bulatan replika batu bersurat..Simbolik terengganu..

wahhhh...!! byknnnye makanan...!!
nk makan pe erk..
1st; nasi dagang, 2nd; makaroni 3rd; laksa penang..
(perutku penuhhh....hehe...)

sanppy sesambil makan....
***
lepas je open house ni as planned nk g karaoke..tp katakanlah mlm jumaat..kat terengganu ni lain skit...karaoke tutup smuanya...(kecewanyeee.....)
***
masa 'on the way balik"umah sofi kata x sedap badan..
urmmm..i'm speechless...huhhu...
(maybe perubahan cuaca kot..asyk panas ujan jer..time ni rmai ler demam..
maybe gak coz slalu je kuar...)

masa transfer pic ke laptop dia..aku mntak ler sehelai kertas..
mmg dah hajat nk bg coral ni kat dia...
just moral support..wish him "SEMOGA CEPAT SEMBUH'
ermmm...

ATTITUDE GIORGIO ARMANI (sofi favourite brand)
***