Pizza Hut..(Another day of holiday..)

Dec 19, 2008 - ♛Posted by : homosapiensz at 11:20 PM
19 Dec 2008
satu hari lagi dalam cuti semester terakhir aku yang 'di isi' ngn aktiviti untuk update dalm blog ni..
ada sorg ni aku kenalkan sebagai A..dia dah janji nk blanja aku..hehhehe
so pada hari yg di janji kan..dia datang amik aku kat umah sofi...dalam kul8.50 p.m..

aku yang wat pilihan makan kat pizzahut dalam bangunan Giant, Terengganu jer...pada masa tu lak hujan agak2 lebat ler...malas nk g makan jauh2..

ramai gak yang makan situ..lambat gak diorg punyer service nk amik & hantar order (dah le service charge 10% , Gov tax 5%..lembab, alatan x bersih, lantai kotor..-pandai je kutuk aku ni..).. makanan lak x byk ingredient sgt..huhuhu..bagi aku...bagi 4/10 bintang jer..

Pilihan selera kitorg : Thai-moroccan pizza, Arabian Pilaf Rice, Chinese-stir fried pasta, mushroom soup, havana fizz...(nama punyer ler commercial..rasanya lebih teruk dari warung tepi jalan..uweekk!! tp boleh le habiskan..xnk membazir katakan..)

a lot of past memories i thought so much..but it would not be the same again...

sementara tunggu dia bayar..aku tunggu kat luar tu..snap pic kat my reflexion'..aku pakai shirt hitam+cap hitam separuh kepala+specky...(rasa mcm pembunuh jer..ahaks!! Cool..)

selepas makan xde nk g mana..kitorg pun balik...berakhir 1 hari cuti sem...

insya-allah esok nk gi 'bloodtest' kat hospital...xleh duk asyk online nnti x tido lak aku..huhu..

NIte all..