Makan+++

Jan 8, 2009 - ♛Posted by : homosapiensz at 1:07 AM
07 Jan. 09

hajatnya aku & sofi nk g wat Bloodtest kat Hospital Terengganu, tp bila sampai sana dia suruh dtg hari lain lak...!@#$%^& btol..!! dh lama tunggu nk wat bloodtest ni (mcm exam lak..)

then aku temankn sofi setel hal dier jer..survey tepon 'baruuuu...' model k770i...function dia agak sama jer dgn kebanyakan model sony ericsson & tepon aku...
Sony Ericsson k770i
3G, MP3, kamera 3.2 MPixels, GPRS, MMS etc.. cuma flash kamera mcm lampu suluh jer...anyway not bad ler..suka gak coz ia lebih nipis..


tengah2 survey harga tepon tu, sofi dah kebulur dah..then lepas beli tepon kat kedai 1st tu.kitorg g ler mkn kat Mayang Village, Mydin Mall...kat Corner "Selera Bonda"
Lauk smua hampir habis..ok gak ler makanannya...masakan ala kampung..

ayam masak merah + ulam...(harganya agak berpatutan ler..)

05 Jan. 2009
2 hari sebelum tu Jr. aku ajak dinner...western @ tomyam thai??? so aku prefer western coz tomyam x brapa kena ngn aku..(agaknya...)

so, aku tnya pendapat rumet aku pasal makanan western kat trganu ni...dia cadangkan Warung McGyver..jalan nk gi Padang Midin...warungnya agak femes ler..

So, Nic pilih "Fish 'N' Chips"...(yeker??? mcm cucur ikan jer....)

aku mcm biasa klu mkn western..cuma 'Chicken Chop" jer...well, rasanya agak "boleh dimakan"...sos dier pun mcm sos tomato lebih kurg camtu..


well, ada beberapa lagi kedai yang aku nk rekomen...satu kedai tu yang masak masakan herba ala-cina..aku suka makan Nasi Ayam Black Pepper...sweet btol ayamnya..klu aku g mkn sana aku post...jengg...