New Year / New Jeans

Jan 5, 2009 - ♛Posted by : homosapiensz at 12:51 PM
02 Jan 2009
my 1st new-my own-bought-stylo jeans ever...
actually nk g tgk jeans kat Blue Valley masa expo kat Terengganu Trade Centre (TTC) tp x banyak pilihan sgt...so aku ajak sofi temankan aku pilih jeans kat Blue Valley dlm Giant (since aku x reti sngat pasal jeans ni...pathetic me..huhu)

walaupun harganya agak "not-my-style" tp aku ambik jer dengan cadangan sofi..ni ler dier...aku dah gemuk skit..(uhuks!!) ..amik ler saiz 31, walaupun agak longgar tp ok ler tuk jangka masa panjang...(ahaks!! aku kan kanak2 sedang membesar.. ;-P)



03 Jan 2009
Baru jer beli jeans kat Blue Valley, ada sorg kawan & kawan dier ajak aku kuar makan & jalan2...
selepas makan kat K.Ibai...kitorg gi kat Taman Syahbandar meng'usha' gerai2 jualan kat sana...

kebanyakan kedai yang kitorg gi jual pakaian yang agak...'menarik'..aku pun try tgk jeans lagi..(semua jeans aku dah koyak dah..nakal btol!)

jeans ni mmg menarik perhatian aku dah tp nampk je sofi asyk membelek2 jer jeans tu..
well, thanx sofi coz gimme' chance to buy this nice jeans ;-)

Jeans ni aku tertarik coz warna yang gelap, nampak mcm kain kulit jer..dalaman dia kaler 'gold' : nampak sesuai ngn kasut aku yang hitam-gold & t-shirt berkolar hitam "gambar penyu" tu..bkn jenis zip (button)

kali ni prasaan aku untuk membeli jeans dah x sama mcm zaman "jahiliah" aku...since 1st beli jeans kat Blue Valley tu (maybe sebg "terapi' untuk aku dalm ber'pakaian"..hhehe.




well, nnti kan metarmophosis aku seterusnya..."Everybody's Changing - Keane"