Cermin Mata a.k.a Mat Specky (new view of the world)

Feb 18, 2009 - ♛Posted by : i am anonymous at 7:58 PM
04 Feb.2008

Pic masa x pakai spek...04/02/2009 lepas akhirnya siap gak spek yg ditempah oleh aku...
dah lama pakai spek ni (lama ker??) tp lupa lak nk post..biasa ler dah tua2 ni..kena cucu gak ingatkan..ihiks!!

xde benda byk nk cite pasal spek ni..walaupun 1st time aku pakai spek yg ada 'power'
(x byk pun..100 jer rabun & 50 silau)

mula2 agak kekok nk pakai spek ni..so aku pakai masa lecture jer..skrg ni rasa mcm bergaya jer coz spek tu 'tinted' ngn warna grey..so, rasa redup je mata..(siang & malam)

aku ni sebenarnya x taste sgt kat org pakai spek ni coz kebanyakan aku nmpk semua nampak skema jer...(kalu aku nmpk skema padan muka aku..)
so, skrg aku sendiri pakai spek..lantak ler org x suker pun asalkan aku bahagia...
AMIN...

nampak x cermin warna grey tu...
so, skrg ni smuanya nampk terang, jelas, & indanya warna2 alam ni...
THANX FOR BRIGHTEN MY WORLD'S VIEW...!!!