High-Tea, Primula Beach Resort

Feb 1, 2009 - ♛Posted by : ikmal means "perfection" at 9:45 PM
...

31 Jan. 2009

Abang aku dapat kupon dari Primula Beach Resort untuk high-tea (buffet)
hidangan ni bermula jam 3-6 ptg...biasanya harga RM 28 (katanya...)

so, dia ajak le aku utk menemaninya untuk makan...aku ni nampak je badan kecik..klu makan ni boleh ler untuk beberapa hidangan....

Pintu masuk tempat masuk Rhu-sila restoran, Primula Beach Resort..untuk High-tea..
(masih lagi 'mood' Gong Xi Fa Cai..)

Kupon high-tea..
(table for two..)

kitorg makn start 3.30 - 5.30 pm...sepanjang tempoh tu...beberapa hidangan yang aku santap....hehehhehe...

Hidangan 1 : Sandwich & Buah
(pembuka selera...)


Hidangan 2 : Fried Lah See Fun (rasanya ler..)
(ntah pekebenda ni...rasa dia ok gak...macam mee jer..)
Hidangan 3 : Pasembor
(macam rojak tanpa mee jer..)


Hidangan 4 : Rojak Buah
Hidangan 5 : Pasta & arabian sauce + potato + fish fingers + sausages
(not bad..)


Hidangan 6 : Kek + puding + agar-agar
(rsa benda merah tu mcm yogurt..masam2, agak2 pink tu rasa masin ler...knp erk?)
Hidangan 7 : Chicken Satay
(satay kat hotel maybe bukan pilihan..daging agak besar & rasa x best..telan jer)
Hot Tea
(sebagai penutup santapan aku untuk high-tea..bila minum je air terus rasa kenyang giler2...xde ruang utk udara...hahhaha...)

Thanx abang coz ajak high-tea..
(next time pe salahnya kan..?? ahaks! )

Gong Xi Fa Cai 's mood...



Take care all of ya..!