AWARD (Bersyarat) Dari A.N.E.F.F

Apr 29, 2009 - ♛Posted by : Live as Homosapiens at 8:26 PM

The Rules...

1. Copy award di atas & letakkan dlm blog anda.
2. Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ni.
3. Penerima AWARD kena bg 10 fakta/hobi diri sendiri.
4. Pilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka
5. Lawat Blog diorg & tinggalkn komen yang menyatakan mereka telah di tag.(depends ler sape penerima tu)


5 FAKTA A.N.E.F.F (a.k.a Adik Anep)

1- Pernah hadiri temuduga TESL

2-Tengah bz keje skrg ni (katanya~)

3-Lepasan SPM (lupa nk tnya result) Tunggu result UPU (GoodLuck Aneep!!)

4-Link Blog dia : http://mdaneff.blogspot.com/


10 FAKTA AKU

1-Suka "nature'

2- suka amik gambar

3- suka berenang, snorkelling (pendek kata water recreation)

4-suka movie fantasi

5-suka jalan2 kat pantai

6-umur bru 22 tahun

7-bru je habis study B.Sc.Marine Biology

8-suka warna biru, putih, hitam, merah

9-slalu layan movie,kartun,komik (time bosan)

10-ada byk angan2 (cuma angan2 jer)

10 PENERIMA AWARD SETERUSNYA

1-korang (yg terbaca posting ni sampai habis)

2-my blog followers (tu pun kalu diorg rajin, bosan & xde modal nk post)

3-peng'komen' dlm CBOX aku (yg rajin singgah n tinggal komen)

4-peng'komen' dlam setiap posting aku (thanx coz rajin baca posting aku)

5-peng'kritik' blog (yg slalu x puas hati pasal aku & slalu cari modal utk kritik)

6-pembaca yg skadar baca (baca jer..aku pun xtau dia baca ke x)

7-sesiapa yg nak award (sape rasa tringin naik pentas aku trima blog ni...byk lg blakang stage tu)

8-org bosan (blogger yg bosan & xde mood)

9-org yg suka merungut (merungut pe laginye...klu nk award amik ler.)

10-org yg merasa diri x dihargai (terimalah award ini dari ku ini yg x seberapa...)


p/s: aku dah habis blaja..balik kg lak duk ngn family..pasni susah dh nk online..


post signature