Pakaian Custom-Made dari Bundle

Jun 28, 2009 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 10:23 PM
Shirt ni dah lama dalam almari aku.hampir 1 tahun dah...aku pun malas nk pakai coz ~~~~~~NO REASON)....
Pada suatu hari, aku gi jalan2 kat town..singgah ARENA SPORT jap coz kawan aku ni nk beli sandal...

Pusing2 punyer pusing ternampak ler baju *lebih kurang ler mcm dlm pic tu....amat ler menarik perhatianku untuk memilikinya..tapi apatah daya...huhhu*  So, berfikir sejenak dan setibanya di umah ada baju lebih kurg gitu...urmm...try ler adjust skit.."

"Ma.....leh x tolong jahit lengan ni?? "; ahakss anak lelakinya dah bersuara...Mama aku pun dah faham..
"Ada ker org nk gabung 2 baju jadi 1? org nk pakai baju banyak..", aishhh..Ma aku dah berbalas dah...papa pun tersenyum jer....
"Xper r Ma...baju bundle jer..bukan mahal pun...", tetap aku nk ubah suai baju ni mcm kat ARENA SPORT tu...
 
Dan hasilnya...TADAAA...!!!
Lebih kurang jer baju kat ARENA SPORT yg menggoda aku...cuma maybe 'tentcle neck' perlu di ubahkan skit.

Nota : Niat nak ber"innovative" tu ada tapi skill menjahitnya takde, rasanya bakal bini aku kena pandai menjahit la, coz aku kadang-kadang suka yang custom-made.