Design Baju yg Tak Siap lagi..[Dalam Proses]

Jul 6, 2009 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 2:46 AM
Ermm...amik masa jugak ler untuk aku 'dye' kan baju ni...
[Guna t-shirt putih terpakai dulu sbg 'experimen']

Al-kisahnya..sedang aku baca 'manga = komik jepun' bertajuk "Blue Dragon - Ral Grado"
(Suka 'manga' ni..!!)
aku terlihat ler grafik kartun manga ni..Cun+Cool jugak design costume kartun ni...ahaks!!

So, aku try ler 'crop' pic 'manga' tu..try ubah2, adjust2 skit untuk sesuaikn dgn t-shirt 'terpakai' aku...

Hasilnya Design#1
[Design guna Adobe Photoshop dulu..]

Sebenarnya nak tunggu aku siap 'dye' semua skali bru ler 'posting' dlm Blog..tp amik masa gak..aku pun x sabar2 nk tunjuk hasil aku...hehhehhe....



Design#2 : 'Dye' atas t-shirt 'terpakai'
[20% Siap (Dlm pic)..skrg dah 70% Siap]

p/s#1 : walaupun baju yg realiti x sama ngn grafik..tp boleh ler..