Simple di Bazar Terengganu

Sep 14, 2009 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 3:50 AM



Simple Update (Kononnya ler....)
~kebelakangan & kedepanan ni aku semakin malas nk update....~







Suasana Malam di Bazar Taman Syahbandar
(Masa ni sekitar jam 1 pagi dah..penjual dah kemas barang)

This is the some t

Lepas jer gi Bazar Taman Syahbandar, Kami bertolak ker KT UPTOWN lak...jam baru jer menunjukkan jam 1.30 Pagi....KT UPTOWN pun dah tutup!!!!!!! HUHUhuhu...baru je nak usha baju raya (kononnya ler....) kata di buka sampai jam 3.00 pagi..baru 1.30 pagi dah tutup pe kes???



Keesokkan harinya gi Bazar Pasar Chabang Tiga

Yang lawaknya membuatkan aku bersemangat nk post pasal ni ialah
Tetiba jer kami dikejutkan oleh suara penjual LELAKI yg kecoh mempromote jualannya
"hahhhh!!! mari..mari....mari.... air buah ni manis-manis macam abang...mari2!!"

kami pun gelak ler sambil berlalu ke dalam bazar tu....MANIS MACAM ABANG?? adakah kerana ramai pembeli lelaki sana?? awek2 pun rmai gak?? opss..makcik2 akak2 pun ramai gak...hahhahha...

kenapa x cakap "Air buah ni manis macam makcik..." , sure makcik tu beli semua, siap PROMOTE anak dia lagi...

Kalau dia kata "Air buah ni manis macam akak...", mesti di pandang serong lak...GATAL, MIANG btol r mamat ni...!!

This is the some text

Barangan raya x beli pape lagi..xde semangat raya btol aku ni...biasa ler dah tua2 ni...(dah 22 tahun dah.....=P)