Yamato Nadeshiko Shichi Henge [Favourite ANIME]

Sep 8, 2009 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 10:50 PM
Yamato Nadeshiko Shichi Henge a.k.a Perfect Girl Evolution
[Another favourite ANIME]

Cite yang mengisahkan 4 "BEauty Boys" dalam misi mengubah sorang pompuan PSYCHO (Suka darah, tengkorak, kegelapan..) jadi pompuan sejati untuk dapatkan "FREE RENT". Aku dah tengok dulu, cuma preview secara ONLINE kat http://www.animewoot.com.

Dalam website ni rasanya leh DOWNLOAD episod 1-24 : http://www.anime-plus.com/plus/

Kalu nak baca MANGA dia lak : http://www.onemanga.com/Perfect_Girl_Evolution/

(Cite ni maybe sesuai untuk aku..KEGELAPAN, DARAH, TENGKORAK....HAHHAHHA!!!!)


Takano Kyohei, Oda Takenaga, Toyama, Yukinojo, and Morii Ranmaru are going to rent a house to go to school for free on condition that they make the girl of the house a “lady”.
However, Nakahara Sunako, the girl living there is gloomy, weird, and horror movie maniac. She has a trauma that she was said ugly by the boy whom she loved when she was in junior high school. She doesn’t like beautiful things, and she gets a nosebleed when she looks something beautiful.

YAMATO NADESHIKO SHICHI HENGE SCREENSHOT

This is the some text


Yamato Nadeshiko Shichi Henge COSPLAY


p/s : dah x tau nak update per lagi.....*SIGH~~