KFC + McD

Nov 26, 2009 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 9:45 PM
Semalam (rabu) lepas jer balik keje....(keje ker???)
Balik awal macam biasa coz 'leader' pn ada hal nak siap2 untuk Hari Raya Aidiladha

Singgah jap kat KFC Mydin Mall..saje jer buang tabiat melihat ragam2 manusia yg bru je cuti sem ker cuti raya ker....
(Ingatkan nak g McD lunch..apa kan daya..balik kul 3 lebih dah..)

Double Cheese Burger...Till the last bite!!

Malam tu lak (iaitu semalam) Sofi (my BFF) ajak ber'sahur' kononnya nak puasa sunat wukuf ler arini (Khamis)
~yg penting niat....aminnn.~
a.k.a
merasmikan McD Drive-thru yang baru je bukak sebelah Mydin Mall
(apalah sangat McD tu tanpa perasmian dari aku ..kan?? hahha)

McD baru tu biasa2 jer..stakat nak "Drive-thru" jer...sbb tu kecik skit dlm tu..

(masa kat parking McD tu ternampak sekor lipas yg agak lain skit melekat kat jaket....so, macam biasa ler aku amik sbg "spesimen" dulu..agak "sensored"& x senonoh nak letak pic lipas sini..)

p/s : training a.k.a keje..mostly training jer...