Push [2009] - Citer pasal psikik

Nov 27, 2009 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 4:33 PM
Dah lama 'torrent' download movie ni...
Semalam baru layan..Sesambil xde keje nak wat....

PUSH [2009]
(link)

Citer science fiction thriller PUSH ni mengisahkan zaman Nazi dulu diorang wat eksperimen (nak amik genetic kot) ke atas manusia yg ada abiliti 'psikik' ni..tapi failed..
Lepas tu US agensi; "Divisions"- lak sambung experimen ni ke atas 'innocent people' innocent macam aku . 'Drug' yg diorg cipta yg ada abiliti 'psikik'..Tapi ramai yg x dapat idup...Ada yg idup gak pastu branak2 wujud le 2nd Generation; (Watak utama ; Nick & Cassie) menentang DIVISION yg nak 'drug' yg dicuri oleh sorg Spesimen manusia yg idup a.k.a awek Nick; Kira

Wujud ler "Group Psikik ni" :-
Watchers : Bleh tengok masa depan berdasarkan niat orang lain.
Movers : manipulasi (gerakkan) objek & defense.
Pushers : Bleh control minda org lain @ memalsukan memori seseorg.
Bleeders : Ala-ala penyanyi soprano yg over-excited yg kuarkan bunyi supersonic sampai pecah salur darah mangsa.
Sniffs : leeh kesan lokasi orang@objek daripada bau objek.
Shifters : tukar bentuk pape jer @ ilusi mata untuk sementara.
Wipers : padam memori kejap@selamanya.
Shadows : block visi yg di nampak oleh Sniffs contohnya.
Stitches : doktor bedah psikik guna tangan jer.heal@un-heal.

RATE : 4/5