Saya demam selsema cikgu!

Jan 21, 2010 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 2:15 AM
Tetiba jer teringat budak2 dulu...iklan 'scott's emulsion' kot....haha
"Dia tak datang cikgu",
"dia selsema cikgu...",
"Tinggal saya sorang je cikgu.."

Bangun jer pagi ni tekak rasa kering jer tapi dah tak sakit dah macam hari sebelumnya...Badan lak panas jer...rasa demam jer ni....
Lepas je mandi siap2 semua, cari panadol takde lak..Gi ler kedai beli panadol soluble+packet tu...
Lepas breakfast terus minum air panadol soluble, rasa kurang skit panasnya..Lepas tu petangnya rasa panas balik + dengan selsema....huhu..

Malam tadi dalam jam 8.30 mlm aku tertido berselimut....badan panas tapi sejuk...Tersedar dengan rancangan "Bang Bang Boom"..so aku agak baru dalam kul 10 mlm lebih...Rasa cam lama jer tido....

Then amik syarat makan jap untuk makan panadol soluble tu...Lembabkan tuala untuk kurangkan suhu leher ni...Pastu sepupu umur 6 tahun tnya "Abang mal kena per tu kat leher?" (sambil tanya berulang2 coz xde yg respon pun..haha..Dah aku balut leher cam orang exciden jer...hehe)

Sekarang dah kul2:15AM...ntah kul brapa ler aku dapat tido malam ni...Dah start peluh2 skit ni dah ok kot...


p/s : kredit to kawan fb yg layan status fb aku....yg paling banyak utk personal status aku dlm fb....terharu2...sob~sob~sob~ sambil sedut hingus....huhu


Updated! Sekarang dah jam 07:32AM..aku tak rasa ngantuk lagi..baru je lepas breakfast 2telur separuh masak+2keping roti+segelas milo+2 biji panadol...pasni slow mematikan diri ke alam mimpi....