[2P] Pesta Buku Terengganu & Pizza

Feb 27, 2010 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 4:07 PM
25 Feb 2010-
Bermula 24Feb - 02 Mac 2010, bermula jam 09.39pg-10.00mlm, Terengganu Trade Center (TTC) sedang mengadakan Pameran Buku Terengganu....Dengan perasaan yang telah lama meninggalkan buku setelah habis blaja.. Terbuka lah hati jiwa raga saya untuk menyinggah di pameran ini...

Kami sampai dah kul 9.50 malam....berjalan2 sekitarnya sampai lah kul10.05mlm..Kedengaran penganjur meminta pengunjung beransur-ansur beredar memandangkan masih ramai pengunjung.


Sedang berjalan-jalan ke pintu keluar, terpandang lah majalah yang saya suka..KOSMIK & EKONOMI...walaupun edisi lama, tapi ilmunya tidak luput...harganya cuma RM1 sahaja! so, saya apa lagi...amik 4 majalah KOSMIK + 2 majalah EKONOMI....bila balik umah terus belek2 isi kandungannya memang amat berguna..antaranya e-NIAGA/BISNES ONLINE; BLOG: Kebaikan & Keburukan; STRATERGI PELABURAN; KEPUPUSAN HIDUPAN LIAR MENGANCAM NYAWA MANUSIA; MEDITASI MENGAWAL STRESS; JIKA HORMON TIDAK STABIL dan banyak lagi yang tidak saya baca lagi...(insya-allah pembacaan saya di kongsi bersama pembaca-pembaca blog ni....amin!)

*********************
Selepas ke itu dengan membawa KUPON PIZZA daripada TM, Kami pun beredar dengan perut kosong untuk makan 3 Regular Viva Pizzas ONLY RM33....


Sila menikmati pandangan yang menyelerakan sehingga menelan 'saliva' anda......hihi


p/s : thankx Mama & AhmadJoe yang sudi men'derma'kan skit sumbangan perbelanjaan ini....masing2 menyumbang! alhamdulillah!!

nota tertendang:// saya sedang mencuba 'image gallery" gadget untuk dalam 'entry'..sepatutnya 'image gallery' ni letak dalam 'java'html' widget....so, nak try letak dalam entry lak....tapi tak jadi lak bila di taip bersama...next post la....