Night Life with Prosperity

Feb 13, 2010 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 11:10 PM
11 Feb 2010
Lama punyer citer, sekarang baru nak update..apa daaa tuan punyer blog...ketinggalan btol!!!
Al-kisah kami mengidam nak makan burger prosperity di malam minggu di Terengganu...

Berjanjilah tiga sekawan untuk re-union kat McD berhampiran Mydin Mall...Sebelum tu kami, membeli sedikit barang di Hypermarket (kot) Giant...barangannya agak mahal membuatkan aku dah serik nak beli kat Giant ni..huhu..nyesal...

Meng'order' lah kami bertiga...burger prosperity daging (aku), burger prosperity ayam (ahmadjoe), Big Mac (ejaq da clover)

Tips daripada ahmadjoe di al-kisahka oleh sepupunya yang study sains makanan : Tips untuk mengurangkan karbonat gas ni letakkan sedikit garam..aku dah wat dah..jadikan...jangan letak banyak sangat nnti masin darah tinggi lak...haha!.

p/s : jangan cakap paper..XD.
Idea : Mr.Homosapiensz; Captured by : Ejaq da Clover

Spray of Sprite

"gendang-gendut tali kecapi, kenyang perut suka hati"
Lepas tu merayau ke tempat biasa di Kuala Terengganu ni
Night Life - Weekend Night @ K.Terengganu
Location : Taman Syahbandar & Taman Batu Burok

Macam biasa malam minggu @Terengganu..mmemang tak sah kalau takde mat rempit ni...siap konvoi reramai slow-slow sepanjang jalan..apa le motif diorang.pastu tak berkecuali yang berlumba di sepanjang jalan...