Celeb 2 Years of Blogging@Mesra Mall

Mar 20, 2010 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 8:47 PM
Jumaat (19 Mac 2010) merupakan tarikh di mana aku bermula sebagai seorang "beginner blogger"..Semalam juga kami berjalan- sejauh lebih kurang 245 KM bermula jam 4.45+++ptg sehinggalah jam 12.30+++mlm.

Perjalanan kami tanpa hala tujuan menaiki kete bewarna merah....
Jam 5.05 ptg (ketika aku tengok jam pada 'hanset')..kami berhenti solat asar di Masjid Sultanah Nur Zahirah, Marang, Terengganu..Sebuah masjid yang besar..jelas kelihatan dari jauh....



Perjalanan tanpa tujuan kami teruskan lagi ke Pantai Kuala Abang, Dungun, Terengganu..Pantai berbatu ni agak menarik kerana mempunyai 'bukit' berbatu yang boleh daki dan melihat permandangan pantai....





Selesai jer makan jagung manis sambil menikmati suasana pantai yang di kunjungi keluarga dan beberapa pengunjung ... Kereta merah ini melucur lagi menghala ke Mesra Mall, Kertih, Terengganu....Jalan-jalan tanpa tujuan....


Di Mesra Mall, Kertih, Terengganu ni agak luas la jugak...lebih kurang Mydin Mall, Terengganu tapi lebih selesa, ekslusif dengan kemudahan serta barang agak berjenama....



Lebih kurang jam 10 Mlm..kami pun beransur pulang...Sekitar jam 12++ mlm, tiba di Kuala Terengganu..Suasana masih di penuhi dengan kenderaan...

Pada jam 4.30 pg malam minggu (malam jumaat) masih kelihatan kenderaan walaupun tak banyak...Mat-mat motor pun masih segar berkumpul di Dataran Syahbandar membuat aksi motor mereka...Asalkan tak ganggu orang lain sudah...
p/s : album untuk blog aku sepanjang 2 tahun aku berblogging
"You are currently using 366MB (35%) of your 1024MB"

p/s/s : Time kasih banyak to Sofi yang memberi tunjuk ajar saat aku memulakan blog...1st & 2nd entry 19 Mac 2008..3rd entry 11 Mei 2008...Sepanjang 2 tahun ni..aku telah menulis 310 Entries...(purata 155 entries per Year..12 entries per month)

p/s/s/s : Dunia Blog ni meluas, jika tidak tahu boleh bertanya kepada blogger yang lebih tahu...walaupun bukan pakar tapi boleh memberi sedikit pengetahuan...

p/s/s/s/s : terima ksih kepada semua pembaca, 'silent readers', followers, pengjenguk, peng'usha', pengutuk, pengkritik yang menyokong aku berblogging secara langsung @ tidak langsung..