Free WiFi but NO WiFi!! A.M@McD

Mar 6, 2010 - ♛Posted by : Mr.Homosapiensz at 10:45 PM
Pagi tadi selepas rehat jap dari balik stesen bas jam 5 pg...baring2 tapi tak ngantuk lak....hari ni hari sabtu, so, ada pasar tani..lama dah aku nak gi menziarahi pasar tani ni....so, berpeluang la hari ni...Tengok ikan hiasan jer...
Selepas lawat pasar tani, tengok-tengok jer jualan kat sana..tak beli pun..lepas tu kepingin nak makan bubur ayam McD....Bawak skali ngan laptop ni gi McD untuk update terus in-situ kononnya...huhu!
Jelas pada notis pamplet ni FREE WiFi..tapi menurut pekerja sana & wireless available ni memang yang 'private' sahaja! huhu!!

So, Kami menikmati Bubur Ayam McD + Orange Juice+Coffee dengan biasanya..tak dapat nak update in-situ...

p/s : McD Drive-Thru tepi Mydin Mall tuu.....huhu! Next time tak tau lak ada FREE WiFi...leh la "ENJOY BYTES WITH YOUR MORNING BITES"..huhu!! tak...