BLOGGER KERING IDEA ? (CERITA KREATIF BEN ASHAARI)

Nov 18, 2010 - ♛Posted by : Mr.Ix at 1:47 PM
Cerita Kreatif Ben Ashaari kembali lagi dan episod kali ini memaparkan :
Blogger Kering Idea???

"Sekering Botol susuku?"


Atau sekering baby sandwich burger patty ni?


Kering Idea? Nampak sangat aku ni memang kering idea. 
Kering idea ni memang tak pilih bulu, tak semestinya anda nampak cengkeding , walaupun secomel-comel dan semontel-monte anda tapi kering idea?? Maybe....


Kalau dah rasa kering idea tu, Jom pekena water-baby-melon! Biar kering kontang, jangan kering tekak....!!


"Kalau kering lampin leh la enjoy2, kalau kering idea????"


Walaupun kering idea, muka kenalah maintain comel, takde lah orang tau kita tengah kekontangan idea ni..
Smile~~Smile~~Smileee~~~ Smileeeeee~~~~~~~


Kalau dah kering idea, jangan nak tunjuk-tunjuk orang lak..
"ko kata aku hitam,
Ko pucat macam mayat,
Idea ko kontang,
Pepandai lah meng-ayat!"
p/s: tarikh tutup malam ni yer...En.Ben kan Mr.Cinderella..Cukup sampai 12.tengahmalam 18/11/2010 sahaja yer....