Terima MMS yang Tolak Kredit!

Nov 29, 2010 - ♛Posted by : Mr.Ix at 2:00 AM
Beberapa minggu gak hadapi masalah ni :
Receving Unknown MMS that declined prepaid

MMS ni aku terima sebaik sahaja kredit aku melebihi RM2. Coz setiap kali aku menerima MMS ni , RM2 akan di tolak.huhu.
Biasanya coz aku secara automatik/unknown aku telah subscribe pasal ntah=apa=apa...Tapi aku takde subscibe pape pun.
Penyelesaian :  oleh kerana dah tak tahan akibat gangguan emosi jiwa dan raga, aku pun gi la mengadu ker Balai Biru kat bandar  tu. Menurut Celcom Center tu, aku telah subscribe dari tak-tau-lak. So, On the spot, staff bertugas meminta aku send STOP ALL ke no. yang di berikan..
PROBLEM SOLVED