Best of the best contest [Wootwoot]

Dec 26, 2010 - ♛Posted by : Mr.IX at 4:00 PM
Setelah di tag olek adik Si Comot Comel (siapakah itu? Kucing kah? Oh Tidak...Klik Sini nak panggil Si Comot Comel)
Join la Contest En.WootWoot... ni...Sila baca kalau anda berminat yer.....

..::::'Best of the best contest'::..


Undang undang wajib contest :
1)Tag 3 orang (make sure kawan kene tag tu tahu )
2)Follow this blog
3)Letak banner di atas dalam contest post dan blog sidebar ( banner boley resize)
4)sila linkkan banner yang dekat sidebar dan dalam post tu ke link contest ini
5)submit link post anda kat comment post ini ya

Tak Habis lagi syarat-syarat ni!

Cara cara laksanakan contest ini:

Peserta pilih satu entry dari blog woot woot.yang mane korang rasa itu entry paling superb,or paling panas or paling kelakar or watsoeva lah .
Kirenye pilih satu entry yang korang berkenan di hati,tak kisah mengenai ape..
lepas tu buat satu entry kat blog korang bertajuk ' Best of the best contest'
COPY and PASTE undang2 wajib contest and cara cara contest ini ke dalam entry anda
after that,tulis kat situ which entry yang korang suka ..
pastu korang tulis SEBAB kenape korang suke entry itu
(contoh " gua suke betol entry ni sebab entry ni buat gua rasa panas..jage ko woot woot..pastu bla bla bla dan sebagainya" )
p/s: mcam itu lah lebih kurang yer..nak maki maki pon boley..markah tak tolak..haha

Pheww~ panjang jugak sampai jenuh nak membaca nyer eh....hehe....pape pn, mata kena cekal....

original text from http://www.iniwootwoot.com/2010/12/contest-best-of-best-d.html#ixzz19CPFFIgF
Under Creative Commons License: Attribution

Setelah 11 tab aku bukak dari sepanjang penulisan Blog En.Wootwoot ni, di mana tajuknya menarik perhatian aku untuk membacanya....(tengah tilik untuk ke Finale)

Setelah di review 11 entry, keputusan aku yang muktamad Entry En.Wootwoot yang menjadi pilihan aku ialah ::
i love 9 july 2010 :)  at Friday, July 09, 2010
hoyeh2..9 july..im lovin it,,parappapapa..haha..oke ngaku gua over excited..sebab pe,sebab angka 4..hehe..oke bawah ni gamba gua tadi..

   ni lah gua mase tgah over excited..selame ni x de tocang tibe2 je ade tocang..pelik btol..gua jugak x pernah melompat katak seperti itu..okei stop tipu,ni bukan gua..gua x de tocang,gua x pakai spek,n gua x suke lompat katak..tp nampak gambar ni cam best gua pon amek ah..haha..gua kalo excited sume bende gua nmpak cam best..

oke pade yg dah meluat,please stop bace..nti kalau anda muntah gua tataw..gua x reti basuh muntah orang.. gua muntah sendiri pon mak basuhkan..anak bongsu 12 tahun la katekan..lol..tamo citer part tu,malu lah gua..ishh...

syukur sgt2 sebab angka 4 ni..1st time dapat..hee..harap2 dapat nombor yg same pada masa akan datang..InsyaAllah..ujian ni berat nak terima,tp Dia da kasik,so terima je la yep ^^

kali ni gua x paya risau dean panggil masok bilik..hehe..sebab gua x skipp class taun ni..yeahh =P


Under Creative Commons License: Attribution

Sebab utama aku suka entry ni coz: 09 July 2010 merupakan Ulang Tahun Kelahiran aku yang Ke-23.
Semasa aku meraikan hari lahir aku ke-23 ni, aku sedang mengalami pelbagai perasaan yang bercampur baur.
Sedih. Gembira. Kecewa. Putus Asa. Dan Kenyang....
Yer la..sambut birthday sorang-sorang kan...Pastu apatah lagi, minggu tu aku di kecewakan lak.....huhu...

Tapi, aku tetap gembira, di saat aku meraikan Hari Jadi yang ke-23 dengan perasaan yang bercampur baur tu, tapi tetap ada orang lain yang bergembira di hari jadi aku walaupun tidak mengenali. Dan Kini aku tau, rupanya En.WootWoot sedang bergembira di Hari Jadi aku.....Thax!

Dan aku suka pic yang lompat-lompat ni : Di antara Langit dan Bumi....

Dan kali ni baru aku tau bahawa, 2,3,4 orang kenalan Maya (FaceBook & Blog) juga berkongsi Hari Jadi yang sama 09 July....

P/S: Sebab tu aku tak brapa update entry pasal Hari Jadi aku ke-23....Beli hadiah untuk diri sendiri jer....
(Panjang sebab ni.....ada chance kah en.wootwoot?)

3 Blogger kena jawab Tag ni : Siapa yang comment last entry aku...dan sorang lagi random!
(1) Fyzal
(3) Pezol