CONTEST JEJARIKU KREATIF

Dec 30, 2010 - ♛Posted by : Mr.IX at 1:40 PM
Macam tak biasa kan, tetiba blogwalking terjumpa contest menarik lak....So, apa lagi, JOM JOIN!! Cik Faz cakap kat shoutbox tu masa tutup 12 tghmalam ni; 30/12/10..Sempat lagi join ni, tunjuk je r memana jari yang ada ni....coz nama contest ni pun..

Pic Banner Header Blog
Aku pun takde Idea nak letak pic yang ada jari per, so, amik la pic ni yer......
Ada Pic jari gak kan sebagai major gambar tu kan.....



CONTEST JEJARI KREATIF!
http://www.emocutez.com

ok, contest ni memerlukan kekreatifan kengkorang semua untuk menggayakan pelbagai jenis gaya sekreatif yang boleh lah pada jari jemari korang. tangan pun boleh. 
pamerkan hasil kreativiti yg korg leh hasilkan dgn jejari korg tu okeh? ^^
ni contoh:
korang buatlah apa yang korang suke kat jari korang, nak conteng2 ke nak pkaikan baju ke nak apa2 lah.
takpun korg leh wt kapal selam hasil dr jejari korg pon ok gk! tp ingat..posing jari tu WAJIB ada!

 
syarat2:

1. kamu kamu dan kamu perlulah jadi follower .faz punye cerita. terlebih dahulu. ^^

2. sile letakkan banner tangan aku yang kurang comel itu di entry korang dan letakkan di sidebar korang. cam biaselah kan. link kan banner tersebut kepada entry ini supaya mudah sesape mungkin makcik Peah nak join nanti bile dye bace blog korang.

3. entry tu tajuk nye bertulis "CONTEST JEJARIKU KREATIF" taw!

4. hadiahnye bernilai RM30 atau lebih ( lg banyak penyertaan lagi bosar adiah nyo)!!!

5. tarikh tutup pada 30 disember 2010. weee~~~[Copy dari Blog CIk Faz]


p/S: so, sesapa yang nak join sempat lagi tu, sebelum 12 tengahmalam ni yer.....