Parody : Drama dR. Rozmey hampa dengan kutipan 2 Alam [Spoof!]

Dec 18, 2010 - ♛Posted by : Mr.Ix at 1:10 AM
Tersengih aku sorang-sorang tengok video kat Youtube ni....Spoof/Parody tentang Filem 2 Alam yang taget juta-juta tu....


p/s: pastu tengok link pasal dR. tu lagi secara LIVE mengatakan "Inilah Filem Melayu yang di nanti-nantikan.."
Aku hanya mampu komen berdasarkan TRAILER Filem itu sendiri ingin mengatakan bahawa, Filem ini hanyalah filem tipikal menunjukkan keruntuhan akhlak masyarakat melayu sendiri. Tiada kelebihan berbanding filem-filem melayu lain. Semua plot/jalan cerita dan kandungan filem tersebut hanyalah lebih kurang sahaja....

Bagi aku sendiri, Filem melayu plot serius bukanlah menjadi pilihan masyarakat untuk tonton di Pawagam, Sebaliknya, Filem Melayu Komedi menjadi pilihan... 

p/s: Kalau gi dating/window shopping/lepak-lepak tengok wayang takkanlah nak tengok cite serious....santai-santai sudah..takpun yang aksi...baru berbaloi nak kuar dating tengok wayang....