[Contest ] The Best Header For Apezs

Jan 26, 2011 - ♛Posted by : Mr.IX at 4:18 PM
Kali ni dengan rajinnya aku join contest blogger Apesz yang bertajuk : The Best Header For Apezs
  1. Letak header apezs yg sekarang ni dulu ye.
  2. Follow blog ini, supaya mudah untuk berurusan masa akan datang kan.
  3. Korang jangan lupa tajuknya : The Best Header For Apezs dan LINK kan tajuk itu ke entri ini.
  4. Korang bolehla mencipta satu header yg bersesuaian dengan blog ini. [Disebabkan ramai yg request utk saya adakan 1/2 picture saya. Jadi akan diletak silakan ye]
  5. Selepas header yg korang buat kemas diletakkan, pada entri korang sila buat satu ucapan yg menunjukkan keikhlasan header itu dibuat. Tidak lebih dari 100 patah perkataan.
  6. Apa lagi sila tinggalkan URL/link entri yg korang buat itu di ENTRI ini. [jgn yg entri lain tau].
  7. Sesiapa pun boleh JOIN ye.
  8. Tarikh tutup 27/02/2011. Pemenangnya akan diumum pada 28/02/2011.
 Okay! Header yang baru je wat semalam punyer ialah.........
Ucapan Ikhlas:
Since nama Blog beliau "Sayap Halusinasi", bayangan ilusi Apezs yang mempunyai sayap harap dapat menggambarkan nama blog tersebut. Background ni sebenarnya transparent, tapi kalau background Apezs sedia ada Putih sesuai gak, Warna Major Hitam ala-ala goth/emo macam awek emo 'n' kucing kat bawah sebelah kanan tu.

p/s: edit guna Adobe Photoshop CS3 dan brushes jer..