Dari Window Se7en kepada LINUX!

Jan 6, 2011 - ♛Posted by : Mr.IX at 2:34 AM
Sekarang ni aku tengah mencuba untuk menggunakan LINUX MINT atas tunjuk ajar sepupu aku sorang ni, Asrul Rae X (Palimol).

Aku sebenarnya tak tau pun apa kebenda kebaikan LINUX MINT ni, tapi baru tak sampai sejam guna ni, rasa lebih laju SIKIT la daripada Window Se7en yang aku guna sekarang..
Window 7 tu masih kekal, ada lagi..Maksudnya, sekarang aku guna dua OS (Operating System) la (Se7en & Linux)
Aku update sekarang ni pun guna LINUX.
Aku pandai sebut jer (kalau salah sebut tu.tegur la yer..), tak try&error lagi ni...huhuhu

P/S: Ni aku baru gunakan pendrive sebagai (ermmm...LINUX Portable?). Blom install penuh lagi ni...permanent dalam laptop Aceron ni...