Makan Kerang Bakar Sambil Tonton Movie Doraemon!!

Jan 13, 2011 - ♛Posted by : Mr.IX at 12:56 AM
Sekarang baru jam 12:50 AM dan Kebetulan jiran kirim makanan best untuk santapan aku awal pagi ni...

Sila lah tengok dengan menelan amilase (air liur) yer...aku dah tak tahan ni bau kerang bakar ni....nyum2x!!
Makan Kerang Bakar sambil menonton "Doraemon Movie 2010 - Nobita and the Great Mermaid Battle" (baru download..hehhehe) dan sedang mendownload Season of the Witch kat www.syok.org

p/s: pasni ada komen "nak sikit"/"tak shareee...." aku dengan bangganya berkata,"takpe lah rezeki aku yer...biar aku makan untuk korang....ada banyak ketul kerang bakar ni, seketul aku wakilkan untuk sorang yer...."