[VLOG] Banyaknya Motor kat Jalan Kuala Terengganu!!

Jan 3, 2011 - ♛Posted by : Mr.IX at 1:11 PM
Sebenarnya tak tahu apa point wat vlog ni: Pasal Perarakan Motor yag tidak rasmi oleh mat-minah motor di Kuala Terengganu.
Ini BUKANlah isu baru tapi bukan juga yang lama, coz rasanya dalam 1,2,3 tahun kebelakangan ni jer isu ini menjadi lebih serius dan menjadi-jadi...

VLOG by Mr.IXBARR [The HOMOSAPIENSZ]
p/s: IX sememangnya malas untuk kuar di kala met-minah motor ni bermaharajalela di jalan raya sana.....Kalau ikut lampu isyarat tu bleh la tahan, ni simpang 4 traffic light pun diorg conquer macam dah jadi litar lumba la...orang lain pun bayar cukai jalan gak! (diorang tu ntah bayar cukai jalan ke tak, lesen pun blom tentu bayar lagi....)