Ayat Aku Lagi Stylo!

Apr 2, 2011 - ♛Posted by : ♕ Mr.IX ♂ at 1:22 AM

Malam ini sedang aku berjogging-jogging di laman blog menggunakan jari jemari yang sudah ramping ni terjumpa la satu entry The Famous Abang Zam  yang buat contest katanya dan maka aku pun mula menyergah ke blog beliau nengok ape kabornyer contest ni di malam hari sempat lagi join ni kan so apa lagi jom mula menaip dan terus menaip serta tanpa aku sedari aku telah menaip beberapa puluh patah perkataan semata-mata intro macam mana aku dapat tau contest ini iaitu daripada Link kat satu Group Blogger Facebook tapi tak pasti lak yang mana satu adakah 'Komuniti Gila Blog' atau 'Geng Blogger Bersatu Padu pe ntah' erkkk nasib baik sempat break klu tidak korang mampu baca entry ni dalam satu nafas kan hahhahaha opss takleh ada noktah nanti disqualified lak so kalau korang rasa korang leh beat aku dalam acara menaip tanpa noktah dan kalau koma aku tak pasti lak coz yang tu korang kena tanya pada The Famous Abang Zam dan cepatlah singgah ke Blog Beliau untuk tau apa terma dan syarat dan tarikh tutup contest ni pastu aku rasa nak menulis lagi tapi aku takde idea nak tulis apa sedangkan nak cerita yang aku takde idea ni pun dah berpuluh-puluh ayat dapat di karang jadi walaupun korang takde idea nak tulis apa dan tetap mahu join contest buat 1 Entry 1 Ayat dengan Tagline nya Ayat Aku Lagi STYLO! dan Aku di situ merujuk kepada aku la dan Aku ialah AKU dengan CAPSLOCK aku menulis perkataan AKU kerana AYAT AKU LAGI STYLO! dan NOKTAH! amik ko besar punyer Noktah macam tutt lalat .