Teen Wolf–Wolfeeling-

Jul 16, 2011 - ♛Posted by : ♕ Mr.IX ♂ at 11:01 PM

Macam biasa kalau nak men’download’ ni kat www.syok.org la.. Dan tertengok satu link pasal cerita Series terbaru ni, baru Season 01 dan Episod 01.. Testing la men’downloadseries ni..

“TEEN WOLF” 

Teen-Wolf-2011

Rupanya ni series baru lagi, di ‘released’ 05 June 2011 dah.. Dalam www.syok.org pun sudah ada Link sampai Episode 06 (Episode 05 download guna Utorrent jer)

Review : [Wiki Teen Wolf Info]

Series ni mengenai seorang highschool student dan kawannya yang agak understanding nak mencari separuh badan wanita yang kena bunuh yang jadi kes polis. Pastu Sorang ni kena gigit ngan serigala jadian. Kehidupannya pun mula lah jadi bla..bla…bla… bercinta ngan anak pemburu serigala jadian..bla..bla…bla….

Akan mula di tayangkan di ASTRO Beyond, Animax dan AXN mula 17/07/2011

Dah download sampai Episode 06 dah, tapi takde ‘wolfeeling’ lagi nak nonton..

Rate (For Now) : 3.5/5 –Boleh tahan la-