Tutorial : Buat Avatar Sendiri [Muka Kartun]

Aug 22, 2011 - ♛Posted by : ♕ Mr.IX ♂ at 4:19 PM
Semasa ber'blogwalking' beberapa hari lalu, terjumpa satu entriy yang tak ingat dari blogger mana pasal 'Create Own Avatar' sendiri ni....Tunjukkan skill wat avatar korang sendiri *kalau nak wat bajet hensem/cun ker leh la ni...

1# Klik LINK ni...Face Your Manga
2# Pilih Gender : Male/Female
3# Teruskan pilih bentuk, gaya, dan lain-lain untuk avatar anda
4# Bila dah siap, isikan form dulu. *ia akan hantar satu download link pada e-mail anda.
5# Klik Link dan Download jer..
Sama tak ngan 'abang botak' kat header tu??? huhuhu~~ Cam tak ngamm jer...

Nota : Internet kena potong!! Pinjam internet makcik sebelah rumah jer...huhuh~~