Penjelasan Ustaz Azhar Pasal Zizan dalam Filem Hantu Boceng

Sep 21, 2011 - ♛Posted by : ♕ Mr.IX ♂ at 11:00 PM
 Sesiapa yang dah tengok wayang melayu bertajuk Hantu Boceng ni?? Ada tak perasan kalimah yang agak mempersendakan Islam.. Kita sebagai Islam semestinya memandang serius terhadap perkara ni.. Isu ni pun aku tau dari Facebook Page JKKK Fan Club

Lagipun Zizan dah mohon maaf dan merujuk kepada Ustaz Azhar ni. (Youtube Link).

Bak kata Ustaz Azhar, Kita kena bersangka baik.. Kita bukannya sesiapa nak tentukan niat seseorang... (Tapi kalau dah dalam filem, benda tu boleh di ubah sebelum di siarkan kepada umum...sekarang dah menjadi fitnah dah walaupun bukan niat beliau...)

 Amboi...! bukan main statement Ahmad Idham ni yer.. (kalau btol la statement dia ni..)
Sumber : JKKK Fan Club
Kalau ada penapisan 4 orang ulama yang dah luluskan filem ni, kenapa tak siarkan pendapat ulama-ulama tersebut bagi mengelakkan fitnah semua..tak perlu la mendiamkan diri jer.. Filem ni kan ditayangkan panggung wayang di seluruh Malaysia, Singapore dan Brunei. Dapat RM 5 Juta dalam masa 5 hari lak tu.. Catat rekod tayangan musim perayaan tu.

Sumber : 
Tolong Review Blog Saya di Alexa~
 Review http://www.homosapiensz.com/ on alexa.com