Idea For Blog IX Contest??

Nov 13, 2011 - ♛Posted by : ♕ Mr.IX ♂ at 1:48 AM
Oleh kerana aku tersangat jarang update blog oleh sebab beberapa perkara yang tak dapat di elakkan. Maklumlah baru kerja, banyak lagi kena belajar daripada senior staff. Sebelum akhir tahun ni lak ada 2 external audit. Jadi kena kemaskan fail.

Okay! Back to the title: Aku terfikir untuk membuat Blog Contest untuk mengisi Blog Personal ni tapi masih tiada idea. Sebelum ni pun aku ada 'buang tabiat' Blog Contest : First Cerpen.
so...ANYONE??? Idea? Hint?

Nota : Dan aku agak pasti ada hadiah since dah ada income dari kerja ni..hehe! Berminat tak?? Jeng..jeng..jeng...