D.I.Y. Kotak Jadi Bekas Buku

Apr 28, 2012 - ♛Posted by : ♕ Mr.IX ♂ at 10:18 PM

Dari masa kerja pagi tadi lagi nak update blog, tup-tup save draft jer. Baru habis layan Drama Jepun, “Bambino”. Pasal tukang masak/restoran/makanan.

Segment D.I.Y (Do It Yourself) untuk orang baru pindah mcam aku di dalam rumah serba kosong ni daripada kotak kosong menjadi bekas letak buku. Ianya simple jer, mesti sesiapa pun ada terfikir untuk menggunakan kotak kosong menjadi sesuatu; seperti letak barang etc.

IMAG1792

IMAG1793

IMAG1794

Walaupun takde la eksklusif dan bergaya sangat, tapi berguna juga la di samping menjimatkan bajet buat sementara ni.