Lepak@Water Front Kuala Terengganu

Dec 22, 2012 - ♛Posted by : Ismiqbal Abdullah at 9:55 PM

Dah lama tak lepak kat Water Front Kuala Terengganu ni.. Dah la balik kampung ganung kiter ni setahun 4 kali. sabar jer la yer..dah nasib perantau muda mencari rezeki..

Watee front Kuala Terengganu atau Pulau Kambing. Tempat yang wajib singgah bagi perantau jauh macam aku yang jarang-jarang balik kampung ni. Water front kuala terengganu atau pulau kambing (bukan pulau sangat) merupakan identiti kuala terengganu yang menarik untuk singgah.

Boleh lepak kat belakang Hotel Felda Residence atau sekitar taman permainan atau singgah makan malam di zies corner @ kedai sebelah tu..walaupun makanan tak tiptop sangat, tapi boleh rehat nikmati permandangan K.T..nanananan ganung kiterrrr..!!